Weetjes

Alle leuke en informatieve wetenswaardigheden die met de champagne te maken hebben vindt u in dit hoofdstuk. Heeft u bijvoorbeeld ooit willen weten hoe u een fles champagne moet “sabreren” of heeft u een proeverij gehad en herkent u die verschillende geuren en smaken in een glas wijn niet altijd. Door kleine handvatten aan te geven proberen wij u op weg te helpen om meer te weten te komen over het “proeftechnische” gedeelte.

Bent u op zoek naar dat ene boek over champagne? Wij hebben voor u alvast een selectie gemaakt uit de mooiste uitgaven en deze kunt u direct bestellen via één klik op de site.

Sinds kort kunt u zelfs uw favoriete champagne online bestellen en laten bezorgen in Nederland, Duitsland of België. En met de etiketdesigner van Champagnebezorgen.nl kunt u snel en gemakkelijk een eigen champagne etiket ontwerpen. Uitermate geschikt voor verjaardagen, zakenrelaties, een bruiloft of om uw geliefde te verrassen! U heeft de keuze uit een ruim aanbod van achtergronden en versieringen. Het toevoegen van uw eigen foto en tekst maken het champagne etiket helemaal compleet. In 4 vier simpele stappen heeft u een prachtig etiket ontworpen waarmee gegarandeerd indruk wordt gemaakt!

Terugpijl