Profiel Krug champagne

Krug

 

 

 

 

 

 

Opgericht in: 1843
Aantal ha:  
Webshop: Krug Grande Cuvee bestellen
Krug Vintage 2000 bestellen
Krug Rose bestellen

 

Prestige champagne:

  Krug Grande Cuvée
Bijzonderheden:

  De druiven van dit champagnehuis worden nog met de hand geplukt. Tevens zijn ze één van de weinige grote huizen die zijn champagne nog op kleine eikenhouten fusten laat gisten.

  Alle champagnes laat men minimaal zes jaar rijpen alvorens deze op de markt worden gebracht.

  Ieder jaar vanaf 1843 wordt de assemblage van de champagne gedaan door een “Krug” familielid. De kunst van het mengen is hier dus letterlijk overgebracht van generatie tot generatie.

  Om u nog meer te laten genieten van de luxe, zijn er de “Krug Kamers”. Privé eetzalen in exclusieve locaties waar men op hoog niveau kan dineren en genieten van uitzonderlijke champagne. De eerste “Krug Kamer” werd in 2003 geopend in het Dorchester Hotel in Londen.

  Nog meer luxe … In samenwerking met de reistas designers “Pinel & Pinel” is er een koffer ontworpen waarin alles wat u wenst om champagne te drinken in verwerkt is, van een champagnekoeler tot en met ivoren kaviaarlepeltjes. Als men de deksel uit zijn scharnieren haalt dan heeft u een lange tafel en kunt u picknicken in de lentezon. Deze koffers zijn uitgegeven in een gelimiteerde oplage van 30 stuks wereldwijd en zijn handgemaakt van kalfsleder.

Route:

Grotere kaart weergeven